Nieuwsalert per mail ontvangen

WINACTIE: The North Face rugzak

Wintersportredacteur

Yes! Wij hebben weer het genoegen gekregen om iets weg te geven. Dit keer geven wij in samenwerking met de outdoorwinkel Campz een rugzak van The North Face weg. Rugzakken van The North Face zijn niet weg te denken uit het straatbeeld. The North Face rugzakken staan niet alleen icoon voor de bergsporten, maar ook in stad passen rugzakken prima thuis. Iets voor jou?

The North Face Borealis Classic rugzak

De ‘ik heb hem zelf ook’ uitspraak is dit keer geen verkoop truc. Wij zijn fan van deze rugzak en hebben hem zelf ook. De classic unisex rugzak van The North Face past goed thuis in de stad. Met een inhoud van 29 liter, onderverdeeld in verschillende opbergvakken kun je de uitrusting goed inpakken. De rugzak is voorzien van een laptopvak en een opbergbare tailleband, wat de rugzak ideaal maakt voor dagelijks gebruik en comfort. Daarnaast kunnen er aan de buitenkant van de tas ook extra spullen worden bevestigd. Meer weten over de rugzak? Extra info vind je op de website van Campz.

De rugzak kost normaal 95 euro, maar voor jou kan hij gratis zijn. Dus doe mee met de actie en wie weet ben jij binnenkort de eigenaar van deze zwarte classic rugzak.

Winnaar

En we hebben een winnaar! Sabine Fritsen, van harte! Jij wint de rugzak. Via de mail is contact met je opgenomen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in