Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Win kaarten voor dé film van het jaar voor bergliefhebbers: Mountain

mountain

Wintersportredacteur

Op 22 maart gaat de film Mountain in première. Gemaakt door de regisseur van de prijswinnende film Sherpa, samen met onder andere The Australian Chamber Orchestra. Wij denken dat het dé film van het jaar wordt voor bergliefhebbers. Wij mogen kaarten weggeven en jij kunt ze winnen!

Mountain

De film Mountain is een ode aan de bergen, gebaseerd op het boek van Macfarlane. Op poëtische wijze vertelt de Oscarwinnaar Willem Dafoe over de aantrekkingskracht van de bergen van vroeger tot nu. De magische muzikale omlijsting van The Australian Chamber Orchestra tovert de beelden om tot een complete beleving met beeld, geluid en emotie.

Vroeger waren de bergen angstaanjagend en onherbergzaam volgens de bevolking. Op dit moment worden de wonderen der natuur gezien als toeristische attracties en uitdaging. In Mountain worden het alpinisme, de risico’s en de intensiteit van het berglandschap in beeld gebracht. Laat je betoveren door de trailer en houdt vast in gedachten dat je binnenkort naar de bioscoop moet ;-).

Trailer

Winnaars

En we hebben 3 winnaars! We feliciteren:

  • Erwin Dekker
  • Coen Welhuis
  • Jenny van der Meer

Per mail wordt er met jullie contact opgenomen!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in