Nieuwsalert per mail ontvangen

GRAPPIG: Wie is het snelst bij de après-ski?

Dit keer geen leuke beelden van de vele sneeuwval. Wel iets anders waar je gegarandeerd van begint te lachen. Het is super leuk om je vrienden even te laten zien dat jij de beste skiër bent, of in ieder geval de snelste. Het is dan wel handig om van tevoren even te bedenken of je de finish ook haalt. De skiër in dit filmpje wilde overduidelijk zo snel mogelijk bij de après-ski zijn maar heeft niet zo goed over zijn kunsten nagedacht. 

Zeker als je met iemand op wintersport bent die net zo fanatiek is als jij, is het leuk om af en toe even een wedstrijdje te doen. Wie als eerste aankomt bij de lift of wie de beste skiër of snowboarder is.

Stoppen doe je niet zo

De skiërs in het onderstaande filmpje hadden bedacht dat het wel leuk was om een wedstrijdje te doen. Echter heeft een van de twee niet zo’n heel goed inschattingsvermogen en daar moet hij dan ook voor boeten. Dat hij de snelste skiër van de twee is, is duidelijk, maar of hij ook de beste skiër is? Of hij de berghut nou gewoon niet zag, of dat hij zoveel trek had in bier dat hij niet meer kon wachten vertelt het verhaal niet. Toch altijd leuk om te zien hoe iemand anders de mist in gaat en het mooiste is dat het op de film staan. De beelden zijn om van te genieten.

Tag a racer who is coming down like this @koskinenvideo @switchfront

Een bericht gedeeld door For the winterpeople (@ski_islife) op

De netten in

Vind jij het ook zo lekker om naar deze beelden te kijken? Gelukkig hebben we nog veel meer beelden van skiërs die hun skikunsten iets hebben overschat. Voor hen niet altijd even prettig, maar het levert wel leuke beelden op die over 10 jaar waarschijnlijk nog besproken worden en je elke vakantie achtervolgen.

De netten in: slalom skiën doe je niet zo

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in