Nieuwsalert per mail ontvangen

Weekje in dit luxe chalet kost ruim €100.000,-

Het is weer tijd voor een droomverblijf van de week. Een prachtig appartement dat voor de meeste wintersporters niet te betalen is, maar wel prachtig is om te bekijken. Veel luxe, butlers die voor komen rijden als je aan de bel trekt en wellness mogelijkheden waar je van top tot teen in de watten gelegd wordt. Vandaag nemen we je mee naar Verbier in Zwitserland. Het skigebied dat bekend staat om luxe en daarom perfect geschikt is voor deze wekelijkse topic. Met wie van je vrienden wil jij hier wel een weekje verblijven? Als je eind december gaat dan kost dit je ‘maar’ ruim €100.000,-. 

Het prachtige chalet ligt op een prachtige plek in het skigebied. Het uitzicht dat je hebt vanuit je slaapkamer raam zorgt spontaan voor kippenvel. Het gebouw heeft in totaal 4 verdiepingen en biedt ruimte voor acht personen om te slapen. Deze acht personen moeten vier badkamers met elkaar delen en hebben in de kelder toegang tot een prachtig zwembad met sauna en bubbelbad. Ben je benieuwd naar de prijzen? Verderop in het artikel vind je de prachtige foto’s!

schermafbeelding-2016-10-28-om-15-42-34

De eerste verdieping is vooral ingericht als de huiskamer waar je heerlijk kan eten aan een lange tafel. Deze verdieping geeft dan ook toegang tot de keuken, waar je tegen betaling zelfs een chefkok de maaltijden kan laten bereiden. Uiteraard zijn er in het huis ook plekken waar je even helemaal tot rust kan komen. Laten we beginnen bij de bioscoopruimte, waar je even ter ontspanning een filmpje kunt opzetten. Ook de ruimte met openhaard is een echte aanrader!

Ohja, wil je even weg uit het huis? Je hebt 24/7 een chauffeur tot je beschikking. Daarnaast heb je ook een skileraar bij het complex inzitten, dus daar hoef je je ook geen zorgen meer over te maken. Ideaal! Nu maar snel kijken naar de foto’s, want die zijn werkelijk prachtig.

droomverblijf-i
droomverblijf-ii
droomverblijf-iii
droomverblijf-iiii
droomverblijf-iv
droomverblijf-v
droomverblijf-vi
droomverblijf-vii
droomverblijf-viii
droomverblijf-viiii
droomverblijf-vv
droomverblijf-vvi
droomverblijf-vvii
droomverblijf-vvv
droomverblijf-vvvi
droomverblijf-vvvii
droomverblijf-vvviii
droomverblijf-vvviiv
droomverblijf-vvvv
droomverblijf

Meer informatie over deze chalet? Bekijk de website van de aanbieder en reserveer. Neem je ons mee?

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in