Nieuwsalert per mail ontvangen

Volgende maand eerste editie Dutchweek Zell am See – Kaprun

Wintersportredacteur

Dutchweek is al een aantal jaar een begrip binnen de wintersportwereld. Na succesvolle edities van Dutchweek Gerlos, Dutchweek Saalbach, Dutchweek Italia en Dutchweek Norway, kunnen ze weer een mooie editie aan het lijstje toevoegen. Van 23 t/m 27 januari wordt Dutchweek voor de eerste keer georganiseerd in Zell am See – Kaprun.

Gezelligheid

De toplocatie in Zell am See – Kaprun zorgt met de combinatie van meters hoge sneeuw, prachtige pistes, feesten en activiteiten voor de perfecte wintersportlocatie. Aan de oevers van de Zeller See ga je herkenbare hits horen, waarbij je niet stil kan blijven zitten. De combinatie van Duitse après-ski, DJ’s, livemuziek en live zang garanderen een gezellige sfeer. De artiesten die naar het evenement komen zijn nog niet bekend.

Sportieve activiteit

Zoals we het kennen van Dutchweek wordt er naast de feestjes ook altijd een sportieve activiteit georganiseerd. In Zell am See – Kaprun is dit een parallel slalom-wedstrijd. Ben jij sneller dan je vrienden? Laat het op de vrijdag zien op de Areit Alm. Je kunt, als je een bandje van het evenement hebt, gratis deelnemen aan de wedstrijd. Hierbij strijd je niet alleen om de eer, maar je kunt ook een aantal grote prijzen winnen.

Bandje

Wil jij bij dit gloednieuwe evenement aanwezig zijn? Zorg dan dat je snel je toegangsbandje koopt. Voor slechts €30,- kun jij er bij zijn in januari.

Koop hier je bandje

Nieuw logo

Afgelopen week introduceerde Dutchweek een nieuwe huisstijl. In plaats van het bekende oranje logo hebben zij nu het hoofd van een leeuw als logo. Deze wijziging hebben ze doorgevoerd, zodat ze kunnen  groeien op de internationale markt. Meer over deze nieuwe stap lees je in onderstaand artikel.

Dutchweek introduceert nieuwe huisstijl

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in