Foto: © Twycer

Dutchweek Italia

Als je van wintersport en een gezellig feestje houdt, dan moet je zeker naar Dutchweek Italia gaan. Komend jaar voor dit evenement alweer voor de zevende keer gehouden. Overdag kun je je uitleven op de brede pistes in het gebied. Dan onder begeleiding van de lekkere tunes van de DJ vul je je krachten aan tijdens de lunch en vanaf een uur of drie in de middag begint het eerste feestje van de dag. Na een paar feestjes kun je nog terecht in een van de authentieke Italiaanse restaurantjes. Net zoals voorgaande jaren vindt dit evenement plaats in het dorp Sauze d’Oulx. Het skidorp biedt een stijlvol en bruisend uitgaansleven. Het evenement wordt gehouden tussen 11 t/m 15 maart 2020. Naast alle feestjes heb je toegang tot het uitgestrekte skigebied Via Lattea, met zo’n 400 km aan pistes. Dit is een sneeuwzeker gebied, het hoogste punt ligt op 2850 m hoogte.

Sauze d’Oulx

Sauze d’Oulx is onderdeel van de Via Lattea skiregio dat over meer dan 400 km aan skipistes beschikt. Sauze is voornamelijk geschikt voor de wat meer gevorderde skiërs, het heeft namelijk met name rode pistes. Ook kun je hier goed terecht als je van skiën buiten de piste houdt. Indien je nog niet gevorderd bent, kun je altijd lessen nemen bij een van de engels-sprekende ski- of snowboard scholen.

Het merendeel van de pistes in Sauze d’Oulx is van sneeuw verzekerd, door de vele sneeuwkanonnen die door de Via Lattea skiregio staan.

Foto: © Dutchweek
Foto: © Dutchweek

Programma

Nog niet bekend
Foto: © Twycer