Dutchweek Norway

De uitvalsbasis voor Dutchweek Norway is het Myrkdalen Resort, een mooi opgezet hotel en appartementencomplex waar drie verschillende restaurants onderdeel van uitmaken. De drankjes zijn redelijk geprijsd , het eten is van een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, de mensen zijn gastvrij en alles is behoorlijk nieuw, luxe en het is er meer dan aangenaam vertoeven. Vier dagen vol met sneeuw, wind en water in het weergaloze landschap van Noorwegen én uiteraard gezellige feestjes met Nederlandse DJ’s en artiesten. Dutchweek Norway vindt plaats van 1 t/m 5 april 2020.

Myrkdalen

Het skigebied van Myrkdalen valt onder de skiregio Voss. Vanuit de luxe chalets sta je binnen een korte tijd op de skipistes. De hele winter lang liggen de pistes er goed bij. Myrkdalen is geliefd onder een breed wintersportpubliek. Rustzoekers, families, off-piste skiërs, iedereen kan zich goed vermaken in Myrkdalen. Met de 20 km aan pistes is het gebied geschikt voor iedereen.

Programma

Wanneer je tickets boekt voor Dutchweek Norway, heb je tickets voor het basispakket. Dit pakket omvat: transfer van en naar de luchthaven in Bergen, je overnachtingen, bij overnachting in het hotel ook je ontbijt, je skipas, een heerlijk ontvangstdiner in het Italiaanse hotelrestaurant, een uitgebreide barbeque onder aan de piste, sleeën vanaf de boldercross piste, elke dag 1 drankje, de excursie naar Flam, vier dagen après-ski, vier leuke club avonden in het resort én een onvergetelijke ervaring.

Daarnaast kun je kiezen voor de volgende extra’s:

  • Voss Vind: skydiven in de windtunnel, het vervoer van en naar de windtunnel wordt verzorgd en er zijn voor wat ontspannen tunes geregeld voordat je de duik gaat nemen. Supergave ervaring!
  • Fjord Safari: Je transfer van en naar het startpunt is inbegrepen. Over je skikleding heen krijg je nog diverse beschermlagen aan, dus koud ga je het zeker niet krijgen, geweldig sowieso wél! Met een rib door de fjorden rondom Flamm scheuren, op zoek naar Ragnar Lothbrok en consorten. De opnames van de serie Vikings hebben in deze fjorden plaatsgevonden en behoren tot het Wereld Erfgoed, dit moet je gezien hebben.
  • Viking dinner: Na de Fjord Safari is er de optie voor een echte Vikingproeverij waarbij je bij elk gerecht een bijpassend zelfgebrouwen biertje krijgt. Een ware smaakexplosie die je eet in een authentiek Vikinghuis!
  • Toerskiën/boarden: pak je lunchpakketje in en ga op pad met een van de gidsen. Wandel naar boven via een onbetreden route, met je speciale toerski’s aan of je board op je rug. Ski of board naar beneden over ongerepte sneeuw, first tracks zoals je ze nog niet eerder hebt getrokken.
  • Off-piste tour: ga op weg met een van de vele gidsen en doorkruis het hele gebied. Zelfs in april valt er vrijwel dagelijks verse sneeuw en je kunt in dit gebied tot ver in mei prima skiën en boarden.