Foto: © Twycer

Dutchweek Saalbach

Dutchweek Saalbach is een evenement vol feesten, skiën en gezelligheid. Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn wordt één keer per jaar omgetoverd tot een gigantische feestlocatie. Bekende DJ’s en artiesten maken op 18 t/m 22 maart 2020 deel uit van het entertainmentprogramma. Op de bergen en in het dorp laat de muziek zich overal horen. Feesten in Saalbach kan het hele winterseizoen in de après-ski, maar tijdens Dutchweek wordt alles naar een nieuw level gebracht. Geniet in de ochtend van het skiën en een paar uurtjes later van drankjes en gezelligheid. Ideaal voor een bedrijfsuitje of gewoon met je vrienden.

Saalbach

Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn telt ruim 270 pistekilometers en is één van de grootste skigebieden in Oostenrijk. Dat deze winterbestemming ieder type wintersporters wel iets te bieden heeft, is dan ook niet heel verassend. Naast de diversiteit aan pistes vind je hier als skifanaat nog veel meer. Zo heb je de populaire dorpen Saalbach, Hinterglemm, Leogang en Fieberbrunn die de wintersportvakantie nog leuker maken. In bijvoorbeeld Saalbach en Hinterglemm kan het tot de late avonduren heel gezellig worden.

Het skigebied en de dorpen zijn aantrekkelijk voor verschillende gezelschappen. Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn heeft gezinnen met kinderen, gemiddelde wintersporters, après-skiliefhebbers en fanatieke gevorderden genoeg te bieden. Dit is te zien in het aanbod aan pistes, maar ook aan de accommodaties en andere faciliteiten.

Programma

Nog niet bekend