Dutchweek Zell am See – Kaprun

Vorig winterseizoen is het evenementenaanbod van Dutchweek uitgebreid met de locatie Zell am See – Kaprun. Deze winter wordt van 22 t/m 26 januari de tweede editie Dutchweek Zell am See – Kaprun georganiseerd. De combinatie van meters hoge sneeuw, prachtige pistes, feesten en activiteiten zorgt voor de perfecte wintersport. De combinatie van Duitse après-ski, DJ’s, live muziek en live zang zal zorgen voor gezellig entertainment. Deze muziek zal vol zitten met herkenbare hits waarbij stilzitten onmogelijk is. Daarnaast wordt er een gratis parallel slalom wedstrijd georganiseerd, waar iedereen aan kan deelnemen. Je maakt dus ook nog kans op vette prijzen.

Zell am See – Kaprun

Zell am See – Kaprun is een skigebied waarin onder andere Zell am See, Kaprun en Schüttdorf te vinden zijn. In totaal telt het gebied zo’n 140 pistekilometers, die voldoende mogelijkheden bieden aan skiërs van verschillende niveaus. Het gebied is gelegen aan de Zeller See en vrijwel alle pistes bevinden zich boven een hoogte van 1.500 meter. Daarnaast is er in het skigebied een gletsjer aanwezig, namelijk de Kitzsteinhorn. Sneeuwzekerheid is dus ook gegarandeerd.

De gebieden verschillen veel van elkaar, wat leidt tot de diversiteit van Zell am See – Kaprun. Zowel beginners als gevorderden kunnen hier uit de voeten. Skiën in Zell am See-Kaprun staat vaak niet alleen in het teken van de sport, maar ook van de gezelligheid op en naast de pistes.

Foto: Twycer

Programma

Nog niet bekend