Nieuwsalert per mail ontvangen

VISOR, exclusieve kwaliteit skikleding voor een goede prijs

VISOR ski wear heeft haar nieuwe collectie exclusieve ski kleding gelanceerd, een echte ouderwetse aanrader! Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen van top kwaliteit positioneert VISOR zich direct in het hoogste segment van de markt. Voor ons is dit een vermelding waard omdat de verkoopprijs van deze functionele designer kleding uniek te noemen is in dit segment.

Het concept van VISOR onderscheidt zich doordat de collectie alleen online te koop is en deze voordelen direct naar de klant worden doorberekend. Veel mensen willen eigenlijk nog steeds een skijas voelen en ervaren voordat deze gekocht wordt. Maar kijkend naar de groeiende populariteit van online shopping en gratis verzending en retourneren, is de intentie van VISOR wel duidelijk. Waar concurrerende merken als KJUS, Bogner, Spyder de fysieke winkel als tussenpersoon nodig hebben, gebruikt VISOR die marges om een aantrekkelijke prijs te geven voor hoge kwaliteit. Eerlijkheid dient te zeggen dat er wel rond de 450 euro voor een jas betaald moet worden maar gezien de hoge kwaliteit, functionaliteit en strakke uitstraling is dit nog steeds een aanrader.

Visor Skijas

Hoge kwaliteit skikleding onderscheidt zich van de ‘commerciële’ kleding door de waterdichtheid en het ademend vermogen van de materialen. Natuurlijk zijn er merken die door hun verkregen imago hoge prijzen rekenen, maar de echte kwalitatieve merken maken het verschil door gebruik te maken van hoogwaardige materialen. Dermizax is een zeer hoogwaardig materiaal wat wordt gebruikt door veel merken uit het hoge kwaliteit segment. Het grote kwaliteitsverschil met materialen die tevens een goede waterdichtheid of ademend vermogen hebben is dat Dermizax geen poriën in het materiaal heeft. Dit betekent dat vuil of water niet in het materiaal kan komen en de structuur kan beschadigen. Als kleine water of vuilmoleculen in materiaal komen en bevriezen zetten ze uit, waardoor de structuur na verloop van tijd wordt aangetast. Dermizax heeft door zijn unieke structuur hier geen last van. Een zeer hoge kwalitatieve levensduur wordt dan ook gegarandeerd. En belangrijker, het houdt je warm en comfortabel tijdens die mooie koude dagen op de piste.

Voor echte wintersportliefhebbers die elke vakantiedag op de piste volledig willen benutten is goede kleding noodzakelijk. Ze zeggen wel eens: “Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel”. VISOR heeft hier naar ons idee zeer goed op ingespeeld en laat dit met haar nieuwe hoogwaardige collectie perfect zien. Functionele kleding gevuld met vele bruikbare details, gemaakt van top materiaal. De kwalitatieve, stijlvolle designs van VISOR zijn naar ons idee een geweldige aanvulling op de huidige markt.

Visor skikleding

Meer informatie over het merk vind je op hun website en Facebook pagina. Wij geloven wel in het concept.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in