Nieuwsalert per mail ontvangen

© Skiinformatie

VIDEO: Rijden in de sneeuw voor professionals

Wintersportredacteur

Rijden met sneeuw en ijs is niet voor iedereen een pretje. Toch zijn er genoeg mensen die wel heel goed gaan op besneeuwde, ijzige wegen. Sterker nog, ze winnen er zelfs prijzen mee! En hoewel wij onze hand niet omdraaien voor rijden met winterse omstandigheden, zijn sommige autoritjes toch echt alleen weggelegd voor professionals…

Sno*Drift Rally 2021

Ben jij fan van alles wat met auto’s te maken heeft en zit je steevast voor de buis tijdens races van de Formule 1 en Dakar Rally? Kijk dan ook zeker de video’s van de Sno*Drift Rally 2021 even terug. Elk jaar vindt deze spectaculaire race plaats in Michigan. Meer dan 50 auto’s met een twee- of vierwielaandrijving strijden tegen elkaar op besneeuwde, ijzige boswegen, waarna de rijder met de snelste tijd wint. Sinds 1997 is dit zelfs de officiële aftrap van het Rally-seizoen in de VS.

Winnaar

Ondanks de huidige coronasituatie kon de Sno*Drift Rally van 2021 gewoon doorgaan. Helaas zonder toeschouwers, maar we vragen ons na het zien van onderstaande video af of je echt aan de zijlijn had willen staan. Rallyrijder Travis Pastrana is de terechte winnaar van 2021. Wij doen hem dit zeker niet na! En of naast hem zitten nou echt een pretje is?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in