Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Video: man rijdt met auto geopende piste op in Italië

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

In Italië is een man een geopende skipiste opgereden met zijn auto. Dat gebeurde al 1,5 week geleden, op 4 januari, maar nu is een video naar buiten gekomen van de bijzondere routekeuze van de bestuurder. Je zal daar als skiër raar hebben opgekeken als je de auto tegen was gekomen op de piste!

Verkeerde afslag

De bestuurder zou volgens het bericht van Nevasport in een sneeuwbui in San Martino di Castrozza – Passo Rolle de verkeerde afslag hebben genomen. Zowel de weg die de man eigenlijk had moeten hebben als de skipiste waren wit. En de man koos dus verkeerd, voor de Bellaria skipiste.

Lees ook: Chinezen rijden met auto skipiste op

Video van de auto op de piste

De man reed in plaats van op de weg ineens op een beginnerspiste. Een geluk voor de autobestuurder natuurlijk dat het geen zwarte piste was, maar als je als beginnende skiër ineens een auto tegenkomt is dat wel even schrikken. En dan moet je ‘m ook nog maar kunnen ontwijken. Gelukkig kwam een agent op sneeuwscooter snel ter plaatse om de bestuurder de juiste kant op te helpen. Of dat zonder extra materiaal is gelukt, vertelt het verhaal niet. Het ziet er in ieder geval bijzonder uit op de video.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in