Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

VIDEO: Man poseert naakt op oefenweide

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Ja, je leest het goed. Op het Instagramaccount ‘Influencers in the Wild’ is een video geplaatst waarop te zien is hoe een naakte man in de sneeuw poseert op een oefenweide. Van alle plekken waar je dus naaktfoto’s en video’s zou kunnen maken, kiest hij de oefenweide. Wij snappen het ook niet en hebben vooral heel veel vragen na het zien van deze post. Alles voor the gram zullen we maar zeggen…

Influencers in the wild

Het lijkt wel alsof tegenwoordig niets meer te ver gaat voor een post op social media. Dat blijkt maar weer als je naar het Instagramaccount Influencers in the Wild kijkt. Van poseren voor een ambulance tot, nu blijkt, naakt poseren op een oefenweide, alles lijkt maar te kunnen. Op de video zie je hoe een naakte man voor de camera poseert in de sneeuw en achter de cameraman kijkt zelfs Teigetje vol ongeloof toe. Een bizar tafereel als je het ons vraagt. Gelukkig zijn er genoeg mensen die het te ver vinden gaan, zo blijkt al uit de opmerkingen bij de video.

Naakt poseren

Er zijn genoeg fotoshoots in de sneeuw, met en zonder kleren. Snappen we, want zo’n witte wereld is nu eenmaal heel mooi en doet het altijd goed op foto’s. Toch gaat dit wel wat ver, kijk onderstaande video maar. Het is wel nog de vraag hoe lang Instagram de video laat staan, maar voor nu kunnen we er alleen maar om lachen en huilen tegelijkertijd.

Instagram heeft deze video verwijderd.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in