Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

VIDEO: Koffie drinken op de piste doe je zo

Wintersportredacteur

Koffie, we kunnen niet zonder! Ook op wintersport mag een koffiepauze niet ontbreken. Zeker met een heerlijk zonnetje op het terras. Nu kunnen we ons voorstellen dat je dit na een gemist seizoen als deze straks zonde van je tijd vindt. De oplossing?

Super simpel. Je hebt er een kop koffie en een snowboarder voor nodig. De rest wijst voor zich…

Koffie drinken op de piste

Op wintersport draait het natuurlijk niet alleen om skiën. Je moet ook af en toe even pauzeren om de benen weer wat rust te gunnen. Nou kan dat prima in de lift, maar als het zonnetje schijnt is een vers gezet bakkie koffie op het terras ook wel erg lekker. Of een warme choco als je niet zo’n fan van koffie bent natuurlijk 😉. Maar vind je dit alles toch een beetje zonde van de kostbare tijd op de latten? Dan bieden de heren in onderstaande video de oplossing.

Wie gaat dit aankomend seizoen allemaal proberen? Vergeet ons geen beelden te sturen!

Niet compleet zonder Apfelstrudel

Heel lekker zo’n kopje koffie, maar die is wat ons betreft niet compleet zonder een warme Apfelstrudel met vanillesaus en slagroom. Mis jij dit ook zo erg? Duik dan maar snel de keuken in, met ons recept voor Apfelstrudel kun je er al binnen een paar uur van genieten. Appels schillen en zelf deeg maken is even een klus, maar het is het voor de volle 100% waard. Het recept kun je via onderstaande link bekijken. Toch te veel werk? Ga dan naar de Lidl. Daar is het nu Alpenfest en dus staat de supermarkt helemaal in het teken van de Alpen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in