Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Vanavond op tv: Snowmagazine in Serfaus-Fiss-Ladis

Wintersportredacteur

Zet ‘m alvast in de planning voor vanavond: de aflevering van Snowmagazine. Dit keer is het team op bezoek in Serfaus-Fiss-Ladis, wat het beste skigebied is volgens duizenden wintersporters.

Op bezoek in Serfaus-Fiss-Ladis

Presentatoren Sander en Sophie waren afgelopen winter op bezoek in het skigebied. Sander wordt rondgeleid door de Nederlandse Frank met zijn zoontje en Sophie mag heerlijk skiën en een ritje maken met de Schneisenfeger, oftewel de rodelbaan. Het belooft weer een gezellige aflevering te worden.

 

Behind the scenes

In de behind the scenes vlog van Sabine zie je al een beetje wat er op het programma staat en wat het team zoal heeft gedaan in het skigebied. Er wordt veel gelachen, maar vooral ook veel liefde met elkaar gedeeld.

Serfaus-Fiss-Ladis

Het skigebied is een van de top skigebieden van de Alpen. Met 214 kilometer aan piste is het ook een relatief groot skigebied. Het gebied staat vooral bekend om de top faciliteiten voor kinderen, maar ook als volwassene is het een top skigebied om je dag en nacht te vermaken. Je vindt er 47 km blauwe, 123 km rode en 28 km zwarte pistes en daarnaast is er 16 km aan skiroutes. Een insider tip voor het skigebied: een ritje met de segway.

Op tv

Vanavond om 17.25u is Snowmagazine op tv te zien. Schakel in op RTL4 om beelden vanuit Serfaus-Fiss-Ladis te zien. Even heerlijk wegdromen en jezelf weer op wintersport wanen. Je kunt natuurlijk je mening hebben over het programma, maar je krijgt er in ieder geval zin van om op wintersport te gaan. Fijne zondag!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in