Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Vader en zoon beleven heftig moment buiten de piste!

Wintersportredacteur

Lawines zijn gevaarlijk, maar tree wells kunnen net zo gevaarlijk zijn en zorgen voor slachtoffers. De vader en zoon in de onderstaande video mogen van geluk spreken dat zij dicht bij elkaar zijn gebleven. Zijn zoontje gaat voor de eerste keer buiten de geprepareerde pistes en verliest op een gegeven moment de controle. Hierdoor gaat hij recht op een boom af en belandt in een tree well. De situatie die daarop volgt is angstaanjagend en zeker als je het geluid hoort dat het jongetje uitschreeuwt op het moment dat hij in het gat ligt en geen adem kan halen.

Weet jij niet wat een tree well is? Lees hier het artikel dat wij afgelopen jaar hierover gepubliceerd hebben. Hierin wordt duidelijk uitgelegd wat het is en wat de gevaren hiervan zijn.

Ethan’s Near Death ExperienceAll, I’ve decide to reactivate my Facebook page only to share with you “THE” most frightening experience I have had as a father, and the dangers of tree wells. What you’re about to see is a very real threat and there are many who die each year. Fortunately I was there to pull my son out. Please, take the time to know the dangers around you. Most importantly, never ski alone.

Geplaatst door Winston Goss op dinsdag 9 februari 2016

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in