Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Vacatures in het Skicircus: meerdere nieuwe medewerkers gezocht

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Wil je jouw grootste hobby combineren met je werk? In het bekende skigebied Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn worden nieuwe collega’s gezocht. Dit is je kans om werkzaam te worden in Saalbach, Hinterglemm, Leogang of Fieberbrunn. Er zijn op dit moment meerdere openstaande vacatures in het Skicircus.

Vacatures in het Skicircus

De voorbereidingen voor de winter zijn in de skigebieden in volle gang. Zo wordt er bijvoorbeeld druk gezocht naar nieuw personeel. In alle vier de delen van het skigebied Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn staan een aantal vacatures open. Van schoonmakers, tot liftpersoneel en kantoor-functies bij de liftmaatschappijen, er is genoeg te doen.

Overzicht van de vacatures

Hoe gaaf zou het zijn om in een van de grootste en meest bekende skigebieden van Oostenrijk te werken? Dit is jouw kans om eens te proberen hoe het is om (tijdelijk) te emigreren naar het buitenland. Dit zijn de openstaande vacatures in het Skicircus:

Waar?Wat?
Bergbahnen Saalbach HinterglemmProjectmanager
Kantoormedewerker (in opleiding)
Teamlid service centrum
Kantoormanagement
Leerling kabelbaan technologie
Schoonmakers
Bergbahnen LeogangKassière
Bergbahnen FieberbrunnMonteur
Kabelbaan technicus

Lees ook: Vernieuwing Limberg 4er in Saalbach gaat hard

Werken in een bekend skigebied

Er zijn meerdere bekende skigebieden in Oostenrijk die op dit moment openstaande posities hebben. Heb je je droomjob nog niet gevonden bij de opties van het Skicircus? Bekijk dan deze vacatures eens:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in