Nieuwsalert per mail ontvangen

VACATURE: Portiers en straatbeveiligers gezocht in skigebieden

Wil jij een seizoen in de sneeuw doorbrengen, maar niet als barmedewerker of als skileraar? Intelligent Security is op zoek naar werknemers die ‘wel tegen een stootje kunnen’. 

Als je in de après-ski staat is eigenlijk 99,9% van de tijd een en al gezelligheid. Als er in die overige 0,01% van de tijd dan iets naars gebeurt is het wel fijn dat er direct een professional naast je staat om de sfeer weer om te gooien. Naar die professionals is Intelligent Security op zoek.

Het Nederlandse beveiligingsbedrijf is actief en die horeca- en evenementenbeveiliging en heeft een zelfstandige vestiging in Oostenrijk. Vanuit die vestiging in Zell am See verzorgt het bedrijf gedurende het winterseizoen de beveiliging van horecagelegenheden en de straatbeveiliging in skidorpen. Het werkgebied is Salzburgerland en Tirol en ze zijn aanwezig in de mooiste en bekende skidorpen zoals Saalbach, Hinterglemm, Kaprun, Gerlos, Westendorf en Kirchberg.

 

Voor aankomend seizoen zoekt Intelligent Security enthousiaste en capabele beveiligers voor verschillende functies:

  • Portier: verantwoordelijk voor het toelatingsbeleid van de horecagelegenheid
  • Monitor: ophalen van glazen en waarborgen van veiligheid binnen
  • Straatbeveiliger: verantwoordelijk voor de veiligheid op straat en waar nodig ondersteun je de beveiligers van de horecagelegenheden

Het winterseizoen loopt van december 2016 tot maart 2017, maar afhankelijk van je interesse en mogelijkheden zijn contracten van een maand tot het hele seizoen mogelijk. Je werkt 40 tot 48 uur per week gedurende maximaal 6 dagen per week. Hierbij kun je rekenen op een netto salaris van tenminste 1500 euro op basis van 40 uur per week. Voor onderkomen en eten wordt gezorgd en is gratis.

Wil je je aanmelden dan is ervaring in de beveiliging een must, bij voorkeur als horecaportier. Naast Nederlands spreek je minimaal Duits en/of Engels, ben je communicatief vaardig en kun je dus tegen een stootje. Het sollicitatiegesprek zal gedeeltelijk gevoerd worden in de tweede taal van jouw voorkeur. Solliciteren kan via [email protected].

Wie je nieuwe werkgever wordt? Misschien heb je deze video wel eens gezien?

Werken bij de Cin-Cin in Gerlos?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in