Nieuwsalert per mail ontvangen

© Skiinformatie.nl

VACATURE: Au pair in Gerlos

Wintersportredacteur

Lijkt het je wel wat, een heel seizoen werken in de sneeuw? Lees dan snel verder, want we hebben een leuke vacature voor je in de aanbieding. Een gezin in Gerlos is op zoek naar een au pair. Iets voor jou?

Werken in Gerlos

Gerlos is al jaren één van de populairste wintersportdorpen onder de Nederlandse wintersporters. Wat ons betreft helemaal niet raar. Het skigebied is fijn en het dorp is ontzettend gezellig. Frank & Mike hebben er zelf ook een aantal seizoenen gewerkt. Als ervaringsdeskundigen kunnen ze het je meer dan aanraden. Het dorp is dan wel niet al te groot, maar er is genoeg te doen! Van skiën op de pistes van de Zillertal Arena tot rodelen, lekker uit eten gaan en zelfs paardrijden!

>>> Coronamaatregelen wintersport Zillertal Arena

Vacature: au pair

Moeder Stephanie is ook dit jaar op zoek naar een au pair voor haar drie dochters Rachel, Sarah en Nina. Samen met haar man runt ze een drukke skischool en dus kunnen ze de ondersteuning goed gebruiken. Dochter Rachel is 9 jaar, een bijna tiener die gek is op paarden, piano spelen en met vriendinnen afspreken. Ze is lief en weet goed wat ze wil. Sarah is 7 jaar, sociaal, behulpzaam en dol op lekker eten, skiën, dansen, zingen en bakken. Nina is met haar 4 jaar de jongste van het stel. Ze is vrolijk, eigenwijs en dol op haar zussen.

Het gaat om de periode van 1 december 2020 tot 14 april 2021.

Wat wordt jou als au-pair in Gerlos geboden?

  • Onderkomen apart van het huis in een pension (op loopafstand). Hier slapen ook medewerkers van de skischool. Er is een gezamenlijke keuken waar je gebruik van mag maken. In de tijden dat je bij het gezin bent, mag je uiteraard bij ze eten.
  • De kosten van het verblijf zijn voor het gezin. Je slaapt op een 2-persoonskamer met een ander Nederlands meisje of op een 1-persoonskamer.
  • Je krijgt een vast maandsalaris.
  • Als je wilt skiën of snowboarden, krijg je een seizoenspas van het gezin.
  • 1 tot 2 vrije dagen per week.

Wat wordt er van je verwacht?

  • Het is belangrijk dat je flexibel, zelfstandig én bovenal lief en zorgzaam voor de kinderen bent. Je moet zorgen voor 3 kinderen en verantwoording nemen.
  • Op werkdagen moet jij het avondeten verzorgen. Het is belangrijk dat de kinderen een lekkere en gezonde maaltijd krijgen.
  • Rijbewijs is een vereiste.

“Ik zoek een leuke, flexibele meid die van aanpakken weet en die de verantwoordelijkheid op zich durft te nemen om te zorgen voor onze drie meiden. Ben je na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds enthousiast om au-pair in Gerlos te worden? Stuur dan een mailtje naar Stephanie Dekker, [email protected]

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in