Nieuwsalert per mail ontvangen

Tot wel 50% korting bij online boeken van skimateriaal

Ben jij een echte koopjesjager? Let dan even goed op, want naast dat er leuke aanbiedingen zijn voor je accommodatie kun je ook tot -50% korting krijgen op het huren van je skimateriaal. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je skimateriaal online boeken. 

50% korting

Door skimateriaal online te boeken kun je tot -50% korting krijgen op het huren van je materiaal. Hoe werkt dit precies? Op de ski’s en/of schoenen die je huurt zit standaard een korting die kan oplopen tot 40%. Daarnaast kun je op zo’n set extra korting krijgen door meerdere sets te huren. Als je 4 sets of meer huurt krijg je namelijk nog eens -5% extra korting en bij het huren van 10 sets of meer krijg je -10% extra korting. Dit kan dus behoorlijk veel schelen, let wel even op niet alle winkels doen namelijk mee aan de groepskorting.

Verschillende pakketten

Als je het materiaal online boekt kun je kiezen uit verschillende sets. Naast dat er verschil tussen heren, dames en kinderski’s zit het verschil hem in de kwaliteit van de ski. De ski’s uit categorie A zijn namelijk vooral voor de beginnende skiër. Deze ski’s zijn makkelijk bestuurbaar en erg flexibel. Voor hogere snelheden en carven is het aan te raden om een paar ski’s te kiezen uit de duurdere ski’s. Per categorie staat dan ook beschreven wat je van de ski kunt verwachten.

Boeken?

Ga jij binnenkort op wintersport wil je het materiaal online boeken? Kijk dan eens bij Skiset. Hier kan je namelijk gemakkelijk materiaal boeken ook voor in jouw favoriete skigebied. Bij aankomst is het alleen een kwestie van ophalen.

Bekijk je prijs

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in