Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Tot 50% korting op The North Face wintersport collectie

Wintersportredacteur

The North Face liefhebbers, opgelet. Op dit moment is de wintercollectie van dit seizoen in de aanbieding. De kleding gaat voor veel lagere prijzen de deur uit. Dus, wil je die rode jas die je regelmatig op Skiinformatie voorbij ziet komen, grijp dan nu je kans.

The North Face anno 2019

Het merk The North Face is een begrip. Tegenwoordig is het merk ook op de casual markt zeer bekend, maar de roots liggen toch echt bij de bergsport. Sinds de oprichting van het merk houden ze zich daarmee bezig en anno 2019 behoort het ook tot de beste outdoormerken die er bestaan. De duurste wintersportlijn van het merk wordt gemaakt met en voor de professionele sporters en die willen natuurlijk het allerbeste. Naast de toplijn heeft The North Face ook andere lijnen die toegankelijker, maar nog steeds zeer kwalitatief, zijn. Goedkoop is het merk niet, maar we kunnen beamen dat het goed is.

Skiinformatie en The North Face

De afgelopen jaren hebben verschillende teamleden van Skiinformatie het genoegen om in The North Face kleding te skiën. Ook dit jaar is dat het geval. Zelf ski ik in de STEEP SERIES FUSE BRIGANDINE jas. Dit jaar in het rood, vorig jaar in het grijs. De jas is qua kleur veranderd, verder is die hetzelfde gebleven. Daaronder draag ik de STEEP SERIES PURIST broek. De oplettende volger heeft verder ook de kleding van Frank voorbij zien komen: de STEEP SERIES SICKLINE broek en de STEEP SERIES FREE THINKER jas. We hebben de kleding al veelvuldig gedragen en zijn – oprecht en niet omdat we dat moeten zeggen – zeer tevreden.

Uiteraard werden de outfits niet alleen maar bij stralend weer getest… Ook in de andere ‘ideale omstandigheden’ is ons oordeel zeer positief. Hetzelfde geldt overigens voor regen. Ook daar hebben we helaas mee te maken gehad en allebei zijn we heerlijk droog gebleven. Al hadden we natuurlijk niet anders verwacht.

Korting op The North Face collectie

Nu het einde van het seizoen nadert, beginnen de wintersportmerken met de uitverkoop. The North Face is daarop geen uitzondering. Via de website bestel je nu producten uit de wintersport collectie met tot wel 50% korting. Niet slecht toch? Zit er wat voor je bij? Kijk dan eventjes op de website van The North Face.

NAAR UITVERKOOP

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in