Nieuwsalert per mail ontvangen

Topskiër koopt Lamborghini met skibox

Jon Olsson is een van de beste freestyle skiërs op de wereld en weet regelmatig de media te halen met zijn grote liefde voor auto’s. Na de verkoop van de meest bekende Audi RS6 ooit gebouwd, heeft hij er dit jaar een schepje bovenop gegooid. Hij heeft namelijk een Lamborghini Huracan gekocht en heeft hier uiteraard een skibox op laten monteren. Zo maak je wel de blits als je een skidorp komt inrijden.

De vorige auto van Jon Olsson is een veel besproken onderwerp geweest. Helemaal toen hij de auto verkocht aan een Nederlander, die hem vervolgens uitgebrand in Amsterdam moest aantreffen, omdat dieven ermee vandoor waren gegaan. Dit gemist? Lees hier meer details over dit bizarre verhaal!

Enkele maanden geleden liet Olsson al weten wederom een voorkeur te hebben voor een Lamborghini. Hij heeft namelijk al eens eerder een Lamborhini gehad. Zie hier de foto’s en video van zijn vorige exemplaar. Er werd dan ook druk gespeculeerd over het type, kleur en vormgeving. Van de week bracht hij op zijn blog het bericht naar buiten zijn auto binnen te hebben. Uiteraard wederom met een heerlijke video en prachtige foto’s.

Jon Olsson heeft ook een vlog gemaakt waarin hij het moment laat zien dat zijn nieuwe aanwinst binnen gekomen is. Als een kind zo blij haalt hij het doek van de auto en ziet het monster met skibox tevoorschijn komen. Wat moet dat een heerlijk moment zijn geweest! We gaan nog een hoop van zijn nieuwe auto deze winter op het internet tegenkomen, want Olsson kennende gaat hij er weer spectaculaire dingen mee uithalen in de sneeuw.

En omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen, hierbij nog twee foto’s van het prachtige exemplaar.

jon-olssen-lamborghini-met-skibox-i
jon-olssen-lamborghini-met-skibox

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in