Nieuwsalert per mail ontvangen

Top 5 skigebieden met Nederlandssprekende skileraren

Wintersportredacteur

Veel gezinnen die op wintersport gaan, boeken vooraf skilessen voor de kinderen. Dat scheelt niet alleen tijd, maar ook geld. In veel dorpen in de Alpen is het tegenwoordig mogelijk om skilessen te boeken met Nederlandstalige skileraren. Via CheckYeti kun je online skilessen boeken bij één van de aangesloten skischolen. In dit boekingsproces is het mogelijk om aan te geven in welke taal je skiles wilt krijgen. De 5 beste skigebieden met Nederlandse ski-instructeurs hebben we even op een rijtje gezet.

Winterberg

De meeste Nederlandse wintersporters kennen Winterberg wel. Dit familievriendelijke skigebied ligt op slechts 4 uur rijden van Amsterdam. Veel gezinnen gaan hierheen om de kinderen kennis te laten maken met skiën. Omdat een groot deel van de Winterberg bezoekers Nederlands is, heeft elke skischool Nederlandssprekende skileraren in dienst. Voor elk niveau skiër worden er skilessen in het Nederlands aangeboden.

Nederlandse skilessen in Winterberg

Willingen

Vlakbij Winterberg ligt het minder bekende skigebied Willingen. Ook in dit gebied worden skilessen in het Nederlands aangeboden. Wanneer je snel wilt leren skiën, is het aan te raden om een privéles te boeken. De skischolen bieden privé ski- en snowboardlessen voor kinderen, tieners en volwassenen van alle niveaus met Nederlandstalige skileraren. De prijs-kwaliteit verhouding van de skischolen is in Willingen goed. Al voor €23 per dag kun je lessen van 2 uur volgen.

Nederlandse skilessen in Willingen

Flachau

Ieder jaar gaan veel Nederlanders naar Flachau. In Flachau doet men er alles aan om het de kinderen naar de zin te maken. Er zijn meerdere skischolen die Nederlandse skileraren in dienst hebben. Er zijn diverse kinderlanden, waar de allerkleinsten de beginselen van het skiën leren. Flachau is onderdeel van een van de grootste skinetwerken in Europa, de Ski Amadé.

Nederlandse skilessen in Flachau

St. Johann in Tirol

St. Johann in Tirol is altijd al een mooie wintersportbestemming geweest waar heel veel Nederlanders met kinderen naar toe komen. Kinderen die nog nooit hebben geskied, moeten eerst gewend raken aan de sneeuw en de ski’s. De Nederlandssprekende skileraren besteden hier veel aandacht aan, voordat ze ski-oefeningen gaan doen. Ze kunnen veilig oefenen in één van de twee kindergedeeltes in het gebied.

Nederlandse skilessen in St. Johann in Tirol

Lermoos

Doordat het skigebied van Lermoos niet zo uitdagend is, komen er veel Nederlandse gezinnen met kinderen naar het gebied. Er zijn veel rode en blauwe pistes en er is een kinderland met een heuse gondel. In Lermoos worden groepslessen aangeboden voor kinderen van 4 t/m 17 jaar oud. Uiteraard worden er ook privé-lessen met Nederlandssprekende skileraren aangeboden, dus ook als je persoonlijke begeleiding wilt hebben kun je hier terecht.

Nederlandse skilessen in Lermoos

Gerlos

Uiteraard past Gerlos ook in dit rijtje. Als er een skigebied is waar Nederlanders graag heen willen, dan is het Gerlos wel. Ook de skischolen zijn hier op aangepast, want Michi Schischule en Gerlos Total hebben veel Nederlandse skileraren in dienst. Wil je dus Nederlandstalige skiles krijgen? Gerlos is een plek waar de kans bijna 100% is dat je dit zult krijgen!

Nederlandse skilessen in Gerlos

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in