CheckYeti: online skiles boeken

CheckYeti is het grootste online platform voor het boeken van skiles, skigidsen en tal van activiteiten. Op de website en via de mobiele app kun je eenvoudig skiles boeken in meer dan 500 verschillende skigebieden. Ook zijn er meer dan 12.000 verschillende activiteiten te boeken.

CheckYeti biedt niet alleen online skilessen aan, maar ook activiteiten, zoals raften, canyoning, paragliden, jetskiën en nog veel meer. CheckYeti biedt inmiddels mogelijkheden in 16 verschillende landen in Europa en meer dan 1000 bestemmingen. Het grootste voordeel van alles? Je boekt extra voordelig!

Het verschil in prijs weten? Check hier!

Hoe het allemaal begon…

In 2014 is CheckYeti opgericht door twee fanatieke wintersporters uit Oostenrijk en Zwitserland. Zij wilden een online platform creëren waarbij het mogelijk was om buitensportactiviteiten in Europa te zoeken, te vergelijken en te boeken. Dit unieke platform groeide al snel uit tot marktleider.

Inmiddels biedt CheckYeti een uitgebreid aanbod aan skischolen, gidsen en activiteiten. Op de website kun je eenvoudig het aanbod per land of wintersportgebied bekijken. Je kunt de prijzen gemakkelijk vergelijken en op die manier boeken voor de beste prijs. In een aantal simpele stappen boek je vervolgens een groeps- of privé skileraar.

“Makkelijk te gebruiken applicatie! Je hebt hier al het aanbod op één plek. Als je al je wensen op een rijtje hebt, kun je deze makkelijk boeken vanuit je luie stoel!” – Noelle O.

Flexibele annuleringsvoorwaarden

Bij vrijwel alle skischolen profiteer je van flexibele annuleringsvoorwaarden. Dit betekent dat je tot 24 uur voor aanvang van de activiteit kunt annuleren. Het volledige bedrag wordt dan teruggestort. Let hiervoor op het ✔️ Free teken.

Skiles met Nederlandse skileraren

Op zoek naar skiles met Nederlandse skileraren? CheckYeti biedt meer dan genoeg skischolen met Nederlandssprekende skileraren. Ideaal, zo kun je gewoon in eigen taal op les. Dat maakt het toch allemaal net wat makkelijker.

Off-piste of toerskiën

Ook voor de meer ervaren skiërs heeft CheckYeti wat te bieden. Het is namelijk ook mogelijk om een gids te boeken voor off piste skiën of toerskiën. Elke gids die je boekt is gecertificeerd voor hetgeen waarvoor je hem inhuurt. Hij kent het gebied goed en weet waar het verantwoord is om van de piste af te gaan, maar ook waar het onverstandig is. Daarnaast kunnen zij je verschillende technieken bijbrengen. Voor het gemak zijn er zelfs op dit niveau Nederlands sprekende gidsen.

Andere activiteiten

Naast ski- of snowboardlessen kun je via CheckYeti ook andere winterse activiteiten boeken. Zo kun je door een winters landschap wandelen met sneeuwschoenen, langlaufen, of sleeën. Ook worden er lawinecursussen aangeboden. In sommige gebieden is het zelfs mogelijk om te gaan heli-skiën. De helikopter brengt je naar de top van een berg, die je vervolgens gaat afdalen. Elke wintersportactiviteit die je maar kunt bedenken wordt bij CheckYeti.

Online skiles boeken bij CheckYeti: extra voordelig

Het grootste voordeel van je skiles online boeken? Het is extra voordelig. Je kunt eenvoudig alle prijzen met elkaar vergelijken, voordat je een keuze maakt. Benieuwd welke voordelen er nog meer zijn? Die zetten we voor je op een rijtje.

  • Niet uren moeten wachten bij de skischool.
  • Geen stress over of er nog wel een plaatsje vrij is in de skischool
  • Je bespaart geld

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in