Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Top 10 duurste skigebieden van Europa

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Wintersport is een dure vakantie waar veel Nederlanders lang voor moeten sparen. Skigebieden investeren elk jaar in nieuwe skiliften, pistes, sneeuwkanonnen en de verbetering van de infrastructuur. Dit kost allemaal geld wat uiteraard terugverdiend moet worden. De prijs van een skipas verschilt daarom per skigebied en GoEuro.nl heeft de top 10 meest exclusieve skigebieden op een rij gezet. 

Gisteren publiceerden wij al de top 10 goedkoopste skigebieden van Europa. Uit het onderzoek is gebleken dat je hiervoor voornamelijk richting Oost-Europa moet. Voor de duurste skigebieden van Europa gaan we naar skigebieden die we bijna allemaal wel kennen. Heb jij nog een paar knaken over en maakt voor jou de prijs niet zoveel uit? Leef je uit!

1 Zermatt, Zwitserland 72,70€
2 St. Moritz, Zwitserland 71,80€
3 Saas-Fee, Zwitserland 66,30€
4 Verbier, Zwitserland 63,50€
5 Adelboden, Zwitserland 58,00€
6 Lenk, Zwitserland 57,10€
7 Gstaad, Zwitserland 57,10€
8 Andermatt-Sedrun, Zwitserland 54,30€
9 Cortina d’Ampezzo, Italië 54,00€
10 Tiroler Zugspitz Arena, Duitsland 52,00€

 

Wat uiteraard opvalt is dat van de 10 skigebieden er 8 afkomstig zijn uit Zwitserland. Niet heel verassend, want we weten dat wintersporten in Zwitserland iets duurder is in vergelijking met andere skigebieden in Europa. Maar uit ervaring kunnen wij vertellen dat de beleving in het land echt geweldig is. De prachtige natuur zorgt voor het echte vakantiegevoel!

Naar welk skigebied gaat jouw voorkeur?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in