Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Technische (toer)skikleding nu te huur in Bilthoven

© Houdini sportswear

Wintersportredacteur

Ben je op zoek naar technische skikleding voor op de piste of je volgende toerski- of freeride avontuur? Maar, laat je budget het niet toe om die fijne technische shell jas- en/of -broek zelf aan te schaffen of heb je het gewoon niet zo vaak nodig? MK Skiservice in Bilthoven heeft een perfecte oplossing voor je: vanaf deze winter kun je hier kleding huren van het high-end merk Houdini.

Hoogstaande technische skikleding is prijzig

Laten we eerlijk zijn: skikleding is niet goedkoop. En helemaal niet wanneer je in de hogere segmenten van de markt kijkt. Mooie shell jassen en -broeken die je optimaal beschermen tegen wind, sneeuw en daarnaast een hoog ademend vermogen hebben, kosten al snel tussen de € 500,- en € 800,- per stuk. Reken daar nog wat onderlagen, zoals fleece en dons bij voor de warmte, en je bent zo een modaal maandsalaris kwijt aan je outfit. Da’s best even slikken.

Waarom is deze kleding zo fijn?

Wanneer je sportief op ski’s onderweg bent op of buiten de piste, maar zeker wanneer je gaat toerskiën is dit soort technische kleding de beste keuze die je kunt maken. Je wilt je flexibel en in laagjes kunnen kleden en daarnaast optimaal beschermd zijn en je goed kunnen bewegen. De kleding van Houdini staat bekend als functioneel, kwalitatief goed, duurzaam en bovendien zit het met de looks en kleuren ook wel goed!

Houdini kleding vanaf dit seizoen te huur bij MK Skiservice in Bilthoven

MK Skiservice in Bilthoven is een echte snoepwinkel voor de verwende wintersporter, toerskiër en freerider. Naast dat je hier alles kunt kopen wat je zoekt voor je avonturen in de sneeuw verhuurden zij al toerskisets, splitboards, maar ook lawine safety materialen. Vanaf dit jaar is daar dus ook de kleding van Houdini bij gekomen: jassen, broeken, donsjasjes en midlayers voor zowel dames als heren. Huren kan vanaf € 15,- per dag.

Houdini is duurzaam

Bij het merk Houdini staat duurzaamheid hoog in het vaandel. 100% van alle stoffen die ze gebruiken voor hun producten zijn gerecycled, recyclebaar, hernieuwbaar, biologisch afbreekbaar of Bluesig. Mede vanuit dit duurzamheidsprincipe verhuren ze sinds 2012 ook hun kleding. Op hun website schrijven ze: “Door te huren in plaats van te kopen, kun je je uitrusting voor elk avontuur uitkiezen en het gedoe van wassen, repareren of opbergen aan ons overlaten. En je doet de planeet aarde er ook een plezier mee! Door te delen kunnen we natuurlijke hulpbronnen slimmer gebruiken en een tegengewicht vormen.”

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in