Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

Team Jumbo Visma traint de komende tijd in Gerlos

Wintersportredacteur

Als je de aankomende tijd in Gerlos bent, moet je niet vreemd opkijken als je de gele tricots van wielerteam Jumbo Visma voorbij ziet komen. De bekendste wielerploeg van Nederland traint de aankomende tijd op de wegen rondom dit populaire wintersportdorp. Wij hebben ze vandaag alvast even aangemoedigd. Benieuwd naar de beelden?

Trainen in Gerlos

Hoewel we Gerlos het liefst bedekt zien onder een dik pak sneeuw, komen we er ook graag in de zomer. Nu de grenzen weer geopend zijn voor Nederlanders, kon een bezoekje aan dit oergezellige dorp natuurlijk niet uitblijven! En wat een goed moment hebben we uitgekozen. Team Jumbo Visma, het grootste wielerteam van Nederland, traint hier de aankomende tijd. Uiteraard hebben wij even een kijkje genomen hoe dat eraan toegaat.

Foto-update Jumbo Visma in Gerlos

Jumbo Visma is helemaal klaar voor de prachtige bergwegen in- en rondom Gerlos. Niet voor niets wordt dit gebied ook wel de Bike-Arena van Oostenrijk genoemd. In de Zillertal Arena, maar ook in de omringende gebieden, vind je allerlei prachtige fietsroutes. De aankomende tijd zul je de geel-zwarte brigade regelmatig voorbij zien komen in Gerlos.

Aankomend seizoen skiën in Gerlos?

Gerlos is één van de dorpen in de Zillertal Arena. Jaar in jaar uit kiezen duizenden Nederlanders voor een wintersport in dit gezellige dorp. Niet alleen voor het skiën, maar ook voor het après-skiën. Langs de lange hoofdstraat vind je allerlei fijne accommodaties, winkeltjes, restaurants en après-ski bars. Dankzij de Isskogelbahn en de recent gebouwde Dorfbahn, sta je elke dag binnen een mum van tijd in de sneeuw. Het skigebied telt 143 km aan pistes en heeft voor ieder type wintersporter genoeg te bieden. Kind, beginner of gevorderde, ververling komt hier niet voor! Wil jij aankomend seizoen skiën in Gerlos? We hebben een aantal handige links voor je op een rijtje gezet:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in