Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Speeddaten in de stoeltjeslift: in dit Oostenrijkse skigebied kan het

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Ben je op zoek naar de liefde en wil je zeker weten dat je je favoriete hobby kunt delen? Dan is een skigebied de perfecte ontmoetingsplek! Extra kans op het vinden van je volgende date heb je in het Brandnertal. Hier kun je namelijk speeddaten in de stoeltjeslift.

Speeddaten in de stoeltjelift

Hoe dit nieuwe concept werkt? In het Brandnertal, bij de Niggenkopfbahn II, krijgen alle wintersporters die geïnteresseerd zijn in een speeddate een kenmerk. Zo kunnen alle singles die graag willen daten elkaar makkelijk herkennen. De wintersporters met sticker/badge kunnen elkaar zo op grote hoogte beter leren kennen en tijdens het liftritje in de tweepersoonslift kletsen.

Wanneer?

Het speeddaten in de stoeltjeslift vindt elke vrijdag tot en met 29 maart tussen 12.00 en 15.00 uur bij deze stoeltjeslift plaats. Het enige wat je nodig hebt is een beetje moed! De liftrit duurt zo’n zeven minuten en tijdens het ritje heb je dus genoeg tijd om kennis te maken. Boven kun je zelf bepalen of dit voor jouw genoeg was of dat je graag nog langer samen wilt skiën of een terrasje wilt pakken. Bij Soundterrasse Niggenkopf is er een speciale lounge ingericht voor alle deelnemers. Hier kun je gezellig bij elkaar zitten, opwarmen met een drankje en de dag met een goed gesprek afsluiten.

Lees ook: Zo moet je flirten tijdens wintersport: 8 tips

12 januari was de eerste dag van het speeddaten in de stoeltjeslift in Brand:

Wintersport in het Brandnertal

Het Brandnertal in Vorarlberg is een van de eerste wintersportdalen die je tegenkomt wanneer je bij Bregenz Oostenrijk binnenrijdt. Vanuit Nederland is het dal met de auto snel en eenvoudig bereikbaar. Hoewel het Brandnertal zich de afgelopen jaren flink heeft ontwikkeld, is er van massatoerisme geen sprake en heeft de vallei nog altijd haar eigen unieke karakter. Skiën kan op de pistes boven Brand en Bürserberg, beide dorpen vormen samen een familievriendelijk skigebied met ruim 60 km aan pistes en tal van faciliteiten voor gezinnen.

Zo fijn is het in het Brandnertal:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in