Nieuwsalert per mail ontvangen

© Skiinformatie.nl

Snowboardbedrijf organiseert workshops om je eigen snowboard te maken

Wintersportredacteur

Ben jij creatief en gek op snowboarden? Dan is dit misschien wel dé cursus voor jou. Zen Snowboards, een bedrijf in het Zwitserse Meiringen, biedt workshops aan voor het maken van je eigen snowboard. Heel vet!

Je eigen snowboard maken

Hoe vet is het om met een zelfgemaakt snowboard op de piste te verschijnen? Het Zwitserse bedrijf Zen Snowboards biedt je die mogelijkheid. Eigenaar Reto Neiger organiseert workshops voor het maken van je eigen snowboard. Daar hoef je helemaal geen technisch talent voor te zijn. De beste man begeleidt je bij alle stappen. En dat niet alleen, hij leert je ook van alles over snowboarden en hoe je je eigen skills naar een hoger level kunt tillen.

Voorwaarden

Het enige dat je nodig hebt is tijd, geld (minimaal € 1500,-) en een idee voor het design. Daarnaast is het belangrijk dat je kunt vertellen welk merk en type snowboard jou aanspreken en hoe je in de toekomst zou willen boarden. Hoe het er verder aan toe gaat, zie je in onderstaande video.

De workshop

De workshops worden aangeboden van mei tot september en duren twee dagen. Je betaalt CHF 1300,- plus CHF 420,- (privéles) of CHF 357,- (groepsles). Snacks, drankjes en de lunch zijn inclusief, maar een overnachting moet je zelf regelen. Na afloop van de cursus zetten specialisten de laatste puntjes op de ‘i’ en wordt het snowboard thuisgestuurd. Meer informatie en aanmelden is mogelijk via deze link.

Helaas is reizen naar Zwitserland op dit moment voor ons nog niet mogelijk, maar als de grenzen straks weer opengaan, is dit een hele leuke bezigheid voor aankomende zomer.

Meiringen

Zen Snowboards is gevestigd in Meiringen. Wij hebben deze bestemming vorige winter bezocht voor 24 UUR IN. De aflevering kun je hieronder bekijken. Ook in de zomer is er in dit gebied genoeg te doen. Maak van je workshop dus gewoon een hele fijne vakantie. Wedden dat je de bergen in de zomer ook mooi vindt!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in