Nieuwsalert per mail ontvangen

Sneeuwmachine vs skiër

Terwijl de sneeuwmachines hun baan door de dikke laag sneeuw proberen te creëren, geniet deze skiër van ideale wintersportomstandigheden. En dat niet alleen, ook maakt hij een enorme sprong over de machines en hun werk. Sneeuwmachine vs skiër, ben jij benieuwd naar hoe dit eruit ziet? Bekijk dan het filmpje hieronder!

De sneeuwmachines creëren een baan door de dikke laag sneeuw en hoewel deze werkzaamheden er al bijzonder indrukwekkend uitzien, maakt deze skiër het filmpje met zijn sprong helemaal af. Hij vliegt meters ver door de lucht, over de sneeuwmachines en landt aan de andere kant van de gecreëerde weg.

Sneeuwmachine vs skiër

De skiër in de onderstaande video maakt een enorme sprong over de machines en het ziet er ontzettend gaaf uit. De video is opgenomen tijdens het sneeuwvrij maken van de Timmelsjoch pas.

Niet iedere skiër maakt een vlekkeloze sprong

In deze video is duidelijk te zien dat dit niet de eerste sprong is die deze skiër maakt. Echter lijkt dit in andere video’s soms wel het geval. Dit zorgt voor hilarische beelden. In grote sprong met ski’s gaat helemaal fout begrijp je precies wat ik bedoel.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in