Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Sneeuw-update: zo diep winters is het op dit moment in de skigebieden

© saalbach.com, Daniel Roos

Wintersportredacteur

Wauw, wat een sneeuw ligt er inmiddels op de pistes, in de dorpen en zelfs in de steden in de Alpenlanden. Er is zo veel sneeuw gevallen dat alle beelden uit de skigebieden inmiddels diep winters zijn. We kunnen maar niet stoppen met heerlijke beelden delen, dus ook vandaag weer een gezonde dosis aan winterse plaatjes. Kijk je mee?

Heel veel sneeuw

Er is echt onwijs veel sneeuw gevallen afgelopen weekend. Zaterdag vielen er dikke vlokken uit de hemel en zondag klaarde het op veel plekken op. De strakblauwe luchten zorgen voor gigantisch veel wintersportkriebels bij ons! December begint op deze manier fantastisch. Als dit een voorbode is voor het wintersportseizoen, dan kunnen wij niet wachten.

Bekijk ook: Zo ingesneeuwd is Seppi’s in Gerlos

Ideale omstandigheden

Komende week zijn de omstandigheden ideaal in de wintersportlanden. De zon komt tevoorschijn, het is ijzig koud en er kan zelfs nog een vlok sneeuw vallen her en der. De wintersportwereld is witter dan wit en de poedersneeuw van de hoogste kwaliteit. Heb jij je wintersport al naar voren verschoven? Met deze omstandigheden is nog een extra wintersport in 2023 een uitstekend idee. Pak je wel goed in als je in de bergen bent, het vriest namelijk als een gek en het kwik kan dalen tot -20 op enkele plekken.

Winterwonderland!

Wauw, deze plaatjes kunnen we je niet onthouden:

phone_iphone

Volg je ons Whatsapp-kanaal al?

Wil je bericht ontvangen zodra we een belangrijk artikel plaatsen op onze website? Dat kan gaan over verse sneeuw, ontwikkelingen in de wintersportwereld of ander belangrijk nieuws wat te maken heeft met de skigebieden. Super handig, zo mis je niets! Via deze link ga je naar het kanaal en kun je op ‘volg’ klikken ›

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in