Nieuwsalert per mail ontvangen

SkiZi: het hulpmiddel om je skischoenen vast te maken

Wintersportredacteur

Heb jij ook altijd zoveel moeite om je skischoenen dicht te krijgen? Vanaf deze winter is dat verleden tijd. Er is namelijk een nieuw hulpmiddel op de markt, de SkiZi. Dit multifunctionele hulpmiddel is het item wat je deze winter niet op de berg wilt missen. Vooral de tweede functie van de SkiZi vinden we tof!

SkiZi

Dit nieuwe product is door de Nederlander Joost Albersen met MindCreations B.V. bedacht en ontworpen. De SkiZi is een hulpmiddeltje om de schallen van je skischoenen te sluiten. Super handig voor iedereen die daar nog weleens moeite mee heeft en toch de skischoenen meerdere malen per dag verstelt. Uit de testfase is zelfs gebleken dat mensen met artrose baat kunnen hebben bij dit hulpmiddel. Daarnaast is het hulpmiddel een handige houder om je wintersport filmpjes en foto’s te bekijken, want je kunt je telefoon erin zetten.

Verkooppunten

Sinds kort is de SkiZi dan ook daadwerkelijk te koop. Je kunt het product kopen bij diverse wintersportwinkels. Een mooi cadeautje om aan de sint te vragen dus! Zo doe jij deze winter ook zonder problemen je skischoenen dicht.

Voor meer informatie over de SkiZi kijk je op de website of op de Facebook pagina.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in