Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Skiseizoen op de Mölltaler Gletscher donderdag van start

Mölltaler Gletscher

Wintersportredacteur

Door het lastige voorseizoen met hoge temperaturen en weinig verse sneeuw werd het skiseizoen op de Mölltaler Gletscher uitgesteld. Maar vanaf donderdag 10 november 2022 zal het seizoen dan eindelijk beginnen, maakte het gletsjerskigebied bekend. Dit is het eerste skigebied in Karinthië dat de liften opent.

Skiseizoen Mölltaler Gletscher

Na de eerste grote sneeuwdump van deze winter is er besloten het skiseizoen te starten op de Mölltaler Gletscher. Vanaf donderdag kun je hier dagelijks skiën van 08.00 tot 16.30 uur, bij goede omstandigheden. Bij slecht weer of wind kan het zijn dat de openingstijden wijzigen.

Wil je hier gaan skiën, dan heb je dit jaar te maken met dynamische skipasprijzen. De prijs van de skipas wordt aangepast aan verschillende elementen, zoals bijvoorbeeld het weer en de drukte. Over het algemeen betaal je tussen de € 30,- en € 40,- voor een dagpas. Boek je vooraf online dan kun je tot € 20,- besparen, aan de kassa betaal je namelijk € 59,- voor een volwassenen skipas.

In deze skigebieden kun je al skiën

Verschillende hooggelegen skigebieden zijn alweer geopend dit winterseizoen. En aankomende maanden zullen dit er nog veel meer worden met de dalende temperaturen. Dit is een overzicht van de startdata van de skigebieden. Wanneer ga jij voor het eerst op wintersport?

message

Tip ons via WhatsApp

Heb je een nieuwstip, foto of video uit een skigebied die we echt niet mogen missen?
Stuur je appje naar +31 6 20 392 508 of scan de QR-code.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in