Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Skiliften in onder andere Willingen vandaag gesloten

© Skiinformatie.nl

Elke dag het laatste wintersportnieuws

In verband met de hevige wind en slechte voorspellingen door orkaan Zoltan is skigebied Willingen vandaag gesloten. Deze mededeling is vanochtend verschenen op de website en social media kanalen van het skigebied. Waarschijnlijk zullen meerdere skigebieden de openingstijden wijzigen de komende dagen, vanwege de stormachtige omstandigheden.

Willingen vandaag gesloten

In verband met de veiligheid openen de skiliften in Willingen vandaag niet. Morgen komt er een volgende mededeling met meer informatie over de komende dagen. Gisteren waren de liften al beperkt geopend voor de wintersporters. Alleen de liften op de Ritzhagen en de Dorfwiese waren in bedrijf, verder waren de faciliteiten al gesloten.

Alle details over de storm: Orkaan Zoltan: gaat het meters sneeuwen of liters regenen in de skigebieden?

Ook andere skiliften gesloten

Ook op de social media kanalen van onder andere Saalbach zijn beperkingen in het skigebied aangekondigd. Zo is bijvoorbeeld de verbinding tussen Fieberbrunn en Saalbach vandaag gesloten. Voor meer informatie en de actuele stand van zaken is het belangrijk dat je de officiële website van het skigebied waar je bent checkt! Daar vind je de meest recente informatie.

phone_iphone

Volg je ons Whatsapp-kanaal al?

Wil je bericht ontvangen zodra we een belangrijk artikel plaatsen op onze website? Dat kan gaan over verse sneeuw, ontwikkelingen in de wintersportwereld of ander belangrijk nieuws wat te maken heeft met de skigebieden. Super handig, zo mis je niets! Via deze link ga je naar het kanaal en kun je op ‘volg’ klikken ›

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in