Nieuwsalert per mail ontvangen

Skileraar worden via SnowsportTirol

Volg 5 dagen opleiding in een van de Nederlandse skihallen plus 5 dagen in Oostenrijk en wordt skileraar bij een skischool in Oostenrijk. Het voordeel van deze splitsing is dat je al weet wat er van je verwacht wordt en of je niveau voldoende genoeg is om te slagen voor je skileraardiploma. Je hebt dan van eind oktober tot 14 december om je techniek nog meer te verbeteren en te oefenen. Op deze manier ga je goed voorbereid naar Oostenrijk met als doel de opleiding succesvol af te ronden en direct aan de slag te gaan als skileraar.

Opleiders uit Oostenrijk

Het unieke van de opleiding is de samenwerking met het grootste skilerarenverband van Oostenrijk, het Tiroler Skileraren Verband (TSLV). Zowel de 5 dagen in Nederland als de 5 dagen in Oostenrijk worden gegeven door Oostenrijkse opleiders van het TSLV.

Baangarantie

Door de samenwerking met meer dan 250 skischolen die aangesloten zijn bij SnowsportTirol kunnen zij jou baangarantie bieden. Wanneer je je Anwärter bij SnowsportTirol doet, ben je er zeker van dat jij deze winter in de sneeuw aan het werk bent in het gebied van jouw keuze!

Vele voordelen

Naast het voordeel van de beste Oostenrijkse opleiders en baangarantie, zijn er nog andere voordelen aan het volgen van een opleiding bij SnowsportTirol. Zo zijn materiaalhuur in Nederland, de accommodatie in Oostenrijk en skipas in Nederland en Oostenrijk inbegrepen.

Ook mogelijkheid voor een 10 daagse cursus in Oostenrijk, zowel snowboard als ski. Vervoer naar Oostenrijk en verzekeringen zijn ook bij te boeken.

Maak je dromen waar!

 

 

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in