Nieuwsalert per mail ontvangen

Skijas met geïntegreerde skibril: De Ai Storm Down Jacket.

Elke wintersporter heeft wel eens problemen gehad met zijn skibril. Het uren lang zoeken ‘s morgens, wel of geen bril mee de piste op, waar moet ik mijn bril toch laten tijdens het skiën of er achter komen dat je je bril vergeten bent wanneer je bovenop de berg staat. Er is een oplossing voor deze problemen, namelijk de Ai Storm Down Jacket.

Ai Storm Down Jackets zijn ontworpen door de Italiaanse ontwerper Giovanni Chicco. Deze jas heeft een capuchon met geïntegreerde bril waardoor een losse skibril niet meer nodig is. Ideaal toch?

Sommige zullen de jas een carnavalsoutfit noemen en andere zullen het prachtige functionele jassen vinden. Het is een kwestie van smaak, maar dat het een opvallende uitstraling heeft mag wel duidelijk zijn.

Naast dat de Ai Storm Down Jacket veel warmte geeft, biedt het nog meer voordelen. Doordat de capuchon over je hele hoofd gedragen moet worden, eindig je een vette afdaling nooit meer met ijspegels aan je neus. De jassen van Giovanni zijn onverwoestbaar en bieden in stormachtige tijden goede bescherming. Om de jas helemaal af te maken zit er een pom-pom aan de bovenkant. Wie niet weet wat een pompom is? Dat is het prachtige knotje op de tegenwoordige hippe gebreide mutsen. Ideaal dus voor wintersporters!

Geïnteresseerd? De jas is te koop bij www.ai-storm.com, www.zalando.nl en kost €295,-

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in