Nieuwsalert per mail ontvangen

Skiinformatie’s Diepsneeuwduik Challenge: naakt de sneeuw in

Wintersportredacteur

Het sneeuwt momenteel al dagenlang in Oostenrijk. In veel gebieden is er bijna een meter sneeuw gevallen de afgelopen dagen. Genieten dus, want er ligt zoveel sneeuw op de pistes dat je soms tot aan je knieën door de sneeuw naar beneden skiet of snowboard. En omdat we zo van verse sneeuw houden, hebben we wat leuks bedacht: Skiinformatie’s Diepsneeuwduik Challenge. Doe jij mee?

IJskoude battle

De opdracht is even simpel als koud. Duik in je onderbroek of zwembroek zo diep mogelijk de sneeuw in en leg dit tafereel vast op beeld om te laten zien dat jij tot die diehard groep wintersporters behoort. Upload de video op social media (Facebook, YouTube of Instagram) met de hashtag #diepsneeuwduikchallenge en daag vervolgens vrienden uit waarvan jij denkt dat ze ook niet mogen ontbreken in dat rijtje. THE BATTLE IS ON!

Kleine tip: direct na de duik lekker warm douchen en daarna een kop warme chocolademelk!

Diepsneeuwduik Challenge

Wij voegden alvast de daad bij het woord en namen zodoende het voortouw in deze unieke challenge. Mike trapt af in Gerlos en dook met frisse tegenzin de sneeuw in.

 

In Königsleiten is Max Schwertl de eerste die in zijn blote buik de poeder inspringt.

De grote vraag is: wie volgt?! Wie vind jij dat dit moet doen? Tag degene op social media om hem of haar uit te dagen. Natuurlijk moet je er zelf ook aan geloven!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in