Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Skigebieden vieren Valentijnsdag

Wintersportredacteur

Vandaag is het de dag van de waarheid. Een prachtig moment om en als man en/of vrouw helemaal uit te pakken en je geliefde in de watten te leggen. In Nederland kun je naar een geschikt moment zoeken, maar in de sneeuw is dit natuurlijk helemaal geweldig. Takken die bedekt zijn met een dikke laag sneeuw, prachtige vergezichten in de Alpen en het romantische berghutje op de top van de berg. Wat wil je nog meer? Romantischer ga je het bijna niet vinden hoor! De wintersportgebieden zijn dan ook de perfecte plek om je dag met je Valentijn door te brengen.

In de Zillertal Arena is de mascotte in ieder geval vandaag op pad gegaan om zijn grootste liefde te gaan ontmoeten. Met een grote bos met rode rozen is hij vanmorgen in de skilift gestapt om zijn liefde aan de wintersporters in het gebied te uiten. Of hij met een potentiële date gaat thuiskomen is nog maar de vraag, want bij je ouders aankomen met een gele olifant, daar scoor je waarschijnlijk weinig punten mee. De gele olifant FUNty deelde bovenaan de Karspitzbahn 50 rode rozen uit aan de eerste 50 vrouwen die de lift instapten. Was jij een van de gelukkigen?

FUNty valentijnsdag

Ook in Serfaus – Fiss – Ladis werd aan de dames gedacht. Daar kregen zij, hoe kan het ook anders, chocola.

Habt ihr den Valentinstag vergessen? Wir nicht! Unsere Bergbahn-Mitarbeiter verteilten heute süße Überraschungen für die…

Geplaatst door Serfaus – Fiss – Ladis op zondag 14 februari 2016

 

In Saalbach wordt er niet direct iets uitgedeeld, maar is er wel wat te winnen. Deel met het skigebied jouw Valentijnsverhaal en wellicht win jij een van de drie ‘knuffelpakketten’ die worden weggegeven.

Schönen Valentinstag!GEWINNSPIEL: Teilt eure persönliche Saalbach Love Story mit uns! Unter allen Kommentaren verlosen…

Geplaatst door Saalbach Hinterglemm op zaterdag 13 februari 2016

 

Het is leuk om te zien dat ook in de skigebieden aandacht wordt besteed aan deze speciale dag. Voor sommigen heeft deze dag veel te veel weg van misplaatste commercie, maar veel mensen grijpen deze dag aan om hun liefde te laten zien hoeveel hij of zij betekent. En laten we eerlijk zijn, tijdens de wintersport zijn er genoeg momenten die je aan kunt grijpen om even te laten blijken hoeveel je van je geliefde houdt.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in