Nieuwsalert per mail ontvangen

SNOW The Game komt naar PS4

De PlayStation 4 is straks weer een hele vette game rijker. Op de Playstation Blog kondigde CEO & Game Director van Poppermost Productions Alexander Bergendahl de komst van SNOW The Game naar de PS4 aan. Een open wereld wintersport game voor de wintersporters die ook in de zomer geen genoeg van de sneeuw kunnen krijgen. De presentatie van de nieuwe game ging uiteraard gepaard met een super vette trailer die je hieronder kunt bekijken.

SNOW The Game is voor velen al bekend, omdat deze eerder al beschikbaar was via Steam Early Access. Het spel is geheel open en moedigt de gamers uit om juist de trics te doen in de vrije wereld. De afwisseling tussen een rustige afdalingen of heftige off-piste afdalingen maken het spel spectaculair en onvoorspelbaar. Ontwerp je eigen personage en start met het spelen van het spel.

Het uitdagen van vrienden is een belangrijk onderdeel van de game. Online de strijd aan gaan en kijken wie het snelste gaat zorgt voor sensationele momenten. Je prestaties worden beoordeeld aan de hand van een ervarings-systeem. Hoe meer ervarings-punten, hoe groter de wereld wordt waarin je kan skiën. Heb je een gave tric gemaakt, dan kun je met de herhalingsmodus de stunt terugkijken of met de fotomodus.

Hieronder vind je nog een aantal screenshots. Een releasedatum is nog niet gegeven.

 

PS4 SNOW game playstation III

PS4 SNOW game playstation

 

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in