Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Skiën in Livigno kan twee weken eerder dan gepland

Wintersportredacteur

Vanaf dit weekend kun je je ski’s onderklikken in Livigno. Op zaterdag 18 november openen de eerste pistes in Carosello 3000. Door de hevige sneeuwval van de afgelopen weken is een vroegere seizoensstart mogelijk in de skiregio. Waar je kunt afdalen vanaf zaterdag? Lees snel verder.

Vanaf dit weekend skiën in Livigno

Het skiseizoen 2023/2024 gaat grandioos van start! Meerdere skigebieden beginnen het seizoen eerder dan in eerste instantie gepland. De milde oktober is vergeten en heeft plaatsgemaakt voor een natte en koude november. Dat is goed nieuws voor alle skigebieden. Sinds begin november is het al behoorlijk winters op de bergen. Gisteren heeft Livigno aangekondigd dat het skigebied Carosello 3000 aanstaande zaterdag al opent. De aanstaande opening is twee weken eerder dan gepland!

Waar je kunt afdalen?

Vanaf dit weekend kun je skiën/snowboarden van de pistes Polvere, Baby en de Federia-afdalingen. De spectaculaire omstandigheden en goede vooruitzichten zijn de reden voor de vervroegde opening dit winterseizoen.

Lees ook: Val Thorens opent ook een week eerder dan gepland

Deze skigebieden openen deze week

Deze week gaat in meerdere skigebieden in de Alpen het seizoen van start! Dit zijn enkele bestemmingen die vanaf deze week geopend zijn:

Alle openingsdata vind je in ons overzicht ›

phone_iphone

Volg je ons Whatsapp-kanaal al?

Wil je bericht ontvangen zodra we een belangrijk artikel plaatsen op onze website? Dat kan gaan over verse sneeuw, ontwikkelingen in de wintersportwereld of ander belangrijk nieuws wat te maken heeft met de skigebieden. Super handig, zo mis je niets! Via deze link ga je naar het kanaal en kun je op ‘volg’ klikken ›

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in