Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Seizoenspas Saas-Fee voor een schijntje dankzij crowdfunding actie

Elke dag het laatste wintersportnieuws

De crowdfunding actie van Saas-Fee is geslaagd! Wat dat betekent? Dat je voor iets meer dan 200 euro een seizoenspas kan kopen voor het skigebied! Hoe lekker is dat?!

Een maand geleden slingerde Saas-Fee een heel bijzondere marketingactie de lucht in. Wintersporters konden daar een seizoenspas kopen voor CHF 222,- middels een crowfundingactie. En dat is een schijntje, want een pas voor 4 dagen kost je normaal gesproken al CHF 259,-. De adder onder het gras? Er moesten eerst minimaal 100.000 seizoenspassen verkocht worden.

Geen 100.000, maar toch akkoord
Die 100.000 grens is nog niet bereikt, maar het skigebied is zo sportief geweest om de actie toch al doorgang te laten vinden. Op dit moment zijn er al meer dan 78.000 passen verkocht en dat is natuurlijk een enorm aantal.

skipas

Skipas voor 15 jaar
Naast de seizoenspassen voor 1 jaar, zijn er ook andere bizarre deals. Zo kun je ook een seizoenspas voor 3 jaar kopen, waar je CHF 622,- voor betaalt. Dat is omgerekend zo’n 580 euro en dan wordt je seizoenspas pas echt goedkoop. Maar, er is nog een mega-actie. Voor CHF 2.999,- koop je een seizoenspas voor maar liefst 15 jaar. Dat een kostenplaatje van 2.800 euro, oftewel 187 euro per jaar. Goedkoper ga je waarschijnlijk nooit kunnen skiën in een gebied van deze grootte en niveau, want de prijzen stijgen nog elk jaar.

Op naar Zwitserland?
De seizoenpassen zijn nog tot 27 november te bestellen, dus als je die kant op wilt en nog niet hebt besteld moet je snel zijn. Hoe zit dit eigenlijk bij jullie? Zouden jullie je door deze bodemprijzen laten verleiden om naar het skigebied af te reizen?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in