Nieuwsalert per mail ontvangen

RTL Snowmagazine vandaag op bezoek in Stubai

Het is weer zondag en jawel dat betekent dat RTL Snowmagazine weer op de televisie komt. Dat wordt weer heerlijk genieten van winterse beelden. Vanmorgen konden we genieten van de herhaling van vorige week in Les Sybelles en vanavond genieten we van een spiksplinternieuwe aflevering in Stubai.

RTL Snowmagazine

Na een week lang werken kunnen we op zondag eindelijk ontspannen en hoe gaat dat nu beter onder het genot van winterse beelden. Zet de televisie vandaag ook maar op RTL4, want om 17:25 kun je genieten van  de presentatoren Sander en Sophie die een bezoek brengen aan Stubai. Heb je nu de aflevering van vorige week in Les Sybelles gemist, vanochtend was de herhaling.

Gletsjer skiën? De Stubaier Gletsjer is met ruim 100 kilometer aan pistes de grootste gletsjer van Oostenrijk! Bekijk hier de mogelijkheden!

Achter de schermen

Kan je niet tot vanavond wachten? Bekijk dan het onderstaande filmpje. Sabine neemt ons hierin namelijk mee met unieke beelden van achter de schermen. Zo gaat de Snowmagazine ploeg bijvoorbeeld zingend uit zijn dak in de auto. Deze beelden wil je toch niet missen?

Stubai

Stubai is een skiregio in Tirol. Naast de Stubaier Gletscher zijn er ook nog 3 andere skigebieden. Vanwege de gletsjer is Stubai een bijzonder sneeuwzekere wintersportbestemming. Daarnaast maakt de diversiteit aan pistes het skigebied geschikt voor de hele familie. Ben je nu benieuwd hoe het er in het echt uitziet. Bekijk dan vanavond de beelden in Snowmagazine of boek je wintersport naar deze geweldige bestemming.

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in