Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

RTL Snowmagazine morgen in Zell am See – Kaprun

Wintersportredacteur

Morgen kunnen we weer genieten van heerlijke winterse beelden tijdens het tv-programma RTL Snowmagazine, waarin Sander en Saskia deze keer op bezoek gaan bij het mooie skigebied Zell am See – Kaprun. Vergeet de televisie niet aan te zetten morgen, want om 17.25 uur wordt het programma uitgezonden op RTL 4.

Sinds een aantal weken zijn de nieuwe afleveringen van RTL Snowmagazine weer te zien op de Nederlandse televisie. Het programma is razendpopulair onder de Nederlandse wintersporters. Dat kan ook niet anders, want wie houdt er nou niet van zulke winterse beelden?

Op bezoek in Zell am See – Kaprun

Zell am See – Kaprun ligt in Salzburgerland en is een sneeuwzeker skigebied. Dit komt mede door de gletsjer die er te vinden is. Wie in Zell am See – Kaprun gaat skiën, heeft toegang tot ruim 140 pistekilometers die tot boven de 3.000 meter hoogte reiken. Het niveau van pistes varieert hier enorm, waardoor zowel beginners als gevorderden er terecht kunnen.

 

Een voorproefje voor morgen

Er komen iedere week spiksplinternieuwe afleveringen en we kunnen niet wachten tot ze weer worden uitgezonden. Een lekker drankje bij de hand en het kijken kan beginnen. Deze week is het Zell am See – Kaprun waar Sander en Saskia naartoe gaan. Kun je niet wachten tot morgen en wil je op de hoogte blijven van alle afleveringen? Bekijk dan de vlogs die op de Facebook van Snowmagazine langskomen. Zie hieronder alvast een voorproefje voor zondag.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

RTL Off Piste

Naast Snowmagazine zendt RTL ook het tv-programma Off Piste uit. Deze programma’s heb net even een andere insteek en zijn beiden leuk om te volgen. Zowel zaterdag als zondag betekent dit lekker achter de buis kruipen om alvast weg te dromen over je eigen wintersportvakantie. In het onderstaande bericht gingen Sanny en Koert-Jan ook op bezoek in Zell am See – Kaprun.

MORGEN OP TV: RTL Off Piste in Zell am See – Kaprun

Nieuw programma

Deze winter komt er overigens ook een nieuw wintersportprogramma dat online uitgezonden wordt. Daarover volgt binnenkort meer informatie, maar het gaat in ieder geval een mooi programma worden!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in