Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Oud proskiër Maier opent budgethotel

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Een skivakantie moet niet duur zijn volgens voormalig Olympisch skikampioen Herman Maier en collega-skiër Rainer Schönfelder. Binnenkort openen zij allebei een budgethotel in samenwerking met de reisorganisatie van supermarktketen Billa. 

Op 15 januari 2016 opent Maier zijn driesterrenhotel in St. Johann in Tirol en twee weken later is het Schönfelder die zijn driesterrenhotel in Zederhaus im Salzburger Land opent. De beide hotels bieden enkel wat gasten echt nodig hebben: internet, balkon en een wellnessruimte. De prijzen zijn hier dan ook naar, want je kunt al vanaf 29 euro per persoon een vakantie boeken als je het goed plant. Drie nachten in het hotel van Maier kosten je in een tweepersoonskamer normaal gesproken 102 euro per persoon. Het hotel van Schönfelder is nog goedkoper, daar betaal je voor een tweepersoonskamer 87 euro per persoon.

De nieuwe budgethotels zijn gebouwd op initiatief van de twee skiërs en ondersteund door Billa Reisen. Zij nemen de hotels ook op in hun portfolio.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in