Nieuwsalert per mail ontvangen

Op bezoek bij het trainingskamp van Ajax in het Zillertal

Deze week is Ajax in het Zillertal op bezoek en het team heeft te maken met prachtige weersomstandigheden. De hele week zijn de spelers zich aan het voorbereiden op de start van het nieuwe voetbalseizoen en doen dit met voetbaltrainingen in combinatie met leuke bergactiviteiten. Zo is de selectie wezen mountainbiken, raften en spelen zij morgen een wedstrijd tegen de hoofdmacht van Werder Bremen. Een pittige week!

Al enkele jaren heeft het Zillertal een samenwerking met een van de bekendste voetbalclubs van Nederland, namelijk Ajax. Onderdeel van deze samenwerking is het jaarlijkse trainingskamp dat in de maand juli plaats vindt. Hierbij bevinden de topsporters zich in de prachtige bergomgeving van Oostenrijk en sluiten zij deze week af met een oefenwedstrijd. Dit jaar is dit het goede elftal van Werder Bremen.

Video van de training en interview Matthijs de Ligt

De bloggers van de Zillertal Arena waren hier vandaag aanwezig en hebben een leuk interview afgenomen met Matthijs de Ligt. Uit dit gesprek blijkt dat hij dol is op Wiener Schnitzel dus prima kan wennen aan de jaarlijkse traditie om richting het Zillertal af te reizen.

Foto-update Ajax in het Zillertal

Zelf maakten wij enkele foto’s van de training, die zie je hieronder.

ajax in het zillertal

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in