Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Onderzoek: Ga jij in de herfstvakantie wel eens naar de bergen?

Wintersportredacteur

We zitten dan middenin de zomer, buiten lijkt het vandaag eerder herfst. Een mooi moment dus om te onderzoeken wat onze lezers tijdens een herfstvakantie doen. Ga jij wel eens op vakantie naar de bergen in het najaar? En zo ja, wat doe je dan zoal? Wij zijn benieuwd wat jullie plannen zijn en hoe jullie over een herfstvakantie in de bergen in tijden van corona. Vul de enquête in en laat het ons weten. Alvast bedankt!

Een vakantie in de zon, wandelen in de Alpen of juist de eerste meters maken op de latten, in de herfst kun je van alles doen. Omdat alles op het moment door corona toch even anders is dan normaal, zijn wij benieuwd naar wat jullie gaan doen tijdens de herfstvakantie. Via onderstaande button kun je de enquête invullen, dat duurt nog geen 5 minuten.

Herfstvakantie in de bergen

We zijn bij Skiinformatie vooral gefocust op alles wat met winter te maken heeft, maar ook de lente, zomer en herfst in de bergen zijn prachtig. Er is meer dan genoeg te doen, de rood-oranje-bruin-geel-groene bomen zijn prachtig en de temperatuur is nog steeds aangenaam. Het is dan ook niet zo gek dat een herfstvakantie in de Alpen steeds populairder wordt. Lekker nog even naar buiten voordat de winter begint. Weet jij al wat je gaat doen deze herfst? Heb je al geboekt of zijn het alleen nog maar plannen? Laat het ons weten door de enquête in te vullen!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in