Nieuwsalert per mail ontvangen

Obertauern wordt in maart omgetoverd tot seksparadijs

Obertauern (Foto: Maaike Blacquire)

Wintersportredacteur

Je hebt verschillende wintersportreizen en het kan vaak niet gek genoeg. Deze skireis hoort echter thuis in een heel ander rijtje. Heb je niet genoeg aan de gezellige après-ski en ben je toe aan een hete sfeer in de koude, Oostenrijkse bergen? Ga dan mee op SDC’s erotische skivakantie trip. Obertauern wordt in maart omgetoverd tot seksparadijs! Dat wil je als echte swinger en wintersportfanaat natuurlijk niet missen.

Jezelf laten verwennen in de besneeuwde bergen kun je natuurlijk op verschillende manieren interpreteren. De één neemt genoegen met een warme chocomel en de ander geeft een heel andere betekenis aan een hete sfeer. Een viersterrenhotel in Obertauern wordt omgetoverd tot een erotisch sekspaleis.

SDC Sexy Ski

Reisbureau SDC Travel is gespecialiseerd in swingerreizen en transformeert 10 tot 15 maart een viersterrenhotel het grootste seksparadijs van Oostenrijk. Wat je kunt verwachten? Overdag bestorm je samen met 250 andere seksliefhebbers de pistes, net zoals vele andere wintersporters. Echter, jezelf opwarmen doe je toch net even anders dan de meeste andere wintersporters.

De koude winteravonden worden gevuld met hete thema-avonden, speelkamers, stoute avonturen en nog veel meer. Vermaak je met sensuele live-entertainement en swing de vakantie door. Van Oktoberfesten tot sexy playshops, erotische nachtclubs en een bioscoop. Je verveelt je niet snel.

Erotiek op de top

Hoewel het buiten vriest, wordt je in dit viersterrenhotel omringd door stoom die van de hete avonden afkomt. Voel jij je thuis in deze leefstijl en combineer je dit graag met de mooie hobby skiën, dan is dit zeker iets voor jou. Geniet van een spa, sauna’s, nachtclubs, sexy workshops en nog veel meer. Kom in contact met nieuwe swingers en laat je verwennen met stoute avonturen. What happens in Obertauern, stays in Obertauern. Er zijn allerlei thema-avonden met dirndljurken en lederhosen, maar ook met glitter en neonkleuren. Veel wintersporters leven zich graag uit tijdens de wintersport. Kom je hier voor een ‘gewone’ après-ski avond, dan weet je niet wat je overkomt. Je kunt je echt helemaal uitleven en de wintersport een erotisch tintje geven.

 

Geen goedkoop, stout avontuur

Dat wintersport onder de duurdere vakanties valt, is geen nieuws. Wanneer je er een bijzonder en sexy tintje aan wil geven, kost het een rib uit je lijf. Daarvoor krijg je wel ontzettend veel terug. Het sekspaleis is van 10 tot 15 maart omgetoverd tot een onvergetelijke plek waar het zo’n 40 graden warmer is dan buiten. Of dit komt doordat het binnen is of door hete entertainmentprogramma zal nog wel blijken. Een reisje met Reisbureau SDC Travel varieert van bijna 2.000 euro tot ruim 4.000 euro. De hoogte van de prijs ligt aan de activiteiten waaraan je wil deelnemen en de gunsten die je vraagt.

Benieuwd naar meer informatie?

Zie jij het wel zitten en wil je graag deelnemen aan deze bijzonder hete reis? Kijk voor meer informatie op www.travel.sdc.com.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in