Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Nu online te zien: freeride film ‘La Forteresse’

© Hidden Faces

Wintersportredacteur

Eind september hebben we de teaser beelden van de freeride film ‘La Forteresse’ met jullie gedeeld en vanaf vandaag kun je de gehele korte film bekijken. In de tussentijd heeft de film al een groot succes gekend en is deze meerdere keren vertoond op grote evenementen in Europa. Vandaag is de dag dat je de freeride film kunt bewonderen vanaf je eigen bank. Ga jij kijken?

Freeride film ‘La Forteresse’

In de freeride film ‘La Forteresse’ is het avontuur van de twee freeriders  Paul de Groot en Loïc Isliker te bewonderen. De film is een vervolg op de vorige film ‘TEETH’ van het duo, waarin het Zwitserse bergmassief Les Dents du Midi werd bedwongen. De freeriders zagen namelijk nog een mogelijkheid om van het bergmassief af te dalen en het resultaat zie je in de nieuwe film. De nieuwe lijn die de mannen wilden afdalen was in vele opzichten nog complexer dan de vorige lijnen. Dit werd de nieuwe uitdaging die in april 2022 aangegaan werd.

Het freeride duo

Het duo voert de bizarre afdalingen niet alleen uit, ze filmen en produceren daarbij ook nog eens de gehele film. En dit hebben ze al vaker gedaan! Onder de naam Hidden Faces hebben ze al meerdere filmproducties gemaakt en gepubliceerd op hun YouTube-account. Denk daarbij aan freeride films in onder andere IJsland en de Zwitserse plaatsen Ovronnaz en Finhault. Neem dus daar ook eens een kijkje.

Bekijk de premiere!

Benieuwd geworden naar de nieuwe film van Hidden Faces? Die kun je hier bekijken. Ik heb hem zelf al gezien en kan hem je alleen maar aanraden!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in