Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Nieuwe muziekvideo DJ Ötzi opgenomen in Gerlos en Krimml

Wintersportredacteur

We lieten je laatst al kennismaken met het nieuwe nummer van DJ Ötzi, dat geleend is van André Hazes. Nu is ook de clip gepubliceerd en de opnamelocaties moeten je bekend voorkomen als je wel eens in de Gerlos of Krimml geweest bent. Après-skiërs herkennnen ook iemand uit Gerlos in de clip!

Als er après-ski zou zijn dit seizoen, dan hadden we waarschijnlijk wel geweten welk Duitstalig nummer uitermate populair zou zijn. LEB! is het nieuwste nummer van DJ Ötzi en een kopie van het nummer ‘Leef’ van André Hazes. De in het Duits vertaalde tekst klinkt verrassend goed. De afgelopen week is ook de videoclip gepubliceerd en we herkennen de filmlocaties meteen.

Videoclip

De videoclip van het nummer is een typische clip van een schlager. De zanger is in beeld, af en toe wat danseressen en in dit geval nog een local uit Gerlos. De clip is opgenomen in Gerlos en bij de watervallen in Krimml. Prachtige locaties voor een mooie clip dus. Herken jij ze ook?

Luigi

En herken je de man in de clip ook? Dan ben je vast wel eens bij Luigi’s Turbobar in Gerlos geweest. De man is niemand minder dan Luigi zelf. Nog bijna dagelijks vind je hem in z’n après-ski bar onderaan de Isskogelbahn of in zijn restaurant daarboven. Als je vaker in Gerlos bent geweest, kan het haast niet anders of je hebt hem weleens gezien. Twee jaar geleden voorspelde hij nog hoe de winter werd in Gerlos in de onderstaande video.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in