Nieuw restaurant in Tignes: eten in het bos

Op 2.100 meter hoogte kun je komende winter heerlijk Frans eten in Ursus, een restaurant in het skigebied van Tignes. Deze eetgelegenheid is gevestigd in het vijf-sterrenhotel Les Suites. Ursus is niet zomaar een restaurant.

Het heeft ruim een jaar geduurd voordat de 26-jarige chefkok Clément Bouvier zijn restaurant heeft weten om te bouwen tot een gastronomisch restaurant dat het uiterlijk heeft van bos. Ja dat klopt, een bos.

Een diner in de diepte van het bos

Ursus is een restaurant opgericht door Clément Bouvier. Deze jonge chef-kok heeft een verleden bij La Bouitte en Thoumieux. Nu werd het tijd een eigen concept te beginnen en niet zomaar een. Het restaurant Ursus is gebouwd van bijna 400 sparren uit de Bauges regio, die zijn gekapt en werden herplant. De houten meubels, takachtige kroonluchters en het tapijt op de vloer kenmerken allemaal het beboste gebied.

Het menu is samengesteld uit seizoensgebonden en lokaal geproduceerde ingrediënten. Ursus opent haar deuren 26 november. Neem jij komende winter een kijkje in dit nieuwe restaurant?

Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je alle ontwikkelingen volgen op wintersportgebied? Meld je dan snel aan via het onderstaande formulier voor het laatste wintersportnieuws in je mailbox.

 *
 *

Waar ben je naar op zoek?

Blijf op de hoogte!

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

 *
 *
Vul je e-mailadres in